Home » » Movies Reviews: Captain America: Civil War

Movies Reviews: Captain America: Civil War




ΤΕΛΟΣ ΤΟ EASTER BREAK BITCHEZZ. ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΟΟΟ. ΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ



Αυτό που όλοι (ΝΟΤ) περιμένατε.

DUN

DUN

DUN





Ωωωω ναααι κυριοι.. Και διαφορετικη αρχη; Τι εγινε; Δεν το περιμενατε; Αρχιδια. Fox εδω κι αυτη τη φορα θα γραψουμε για το επικεστατο επικο επος που λεγεται Captain Faggit: Civil War. Πριν πω οτιδηποτε, εννοειται πως θα κανουμε spoils. Consider yourselves warned. Λοιπον πουτανακια. Η ταινια γαμησε. Εσπειρε συγκινηση και ριγη ακομα και στο πιο ανιωθο καθικι. Οποιος μου πει οτι δεν του αρεσε η ταινια ειναι πεταμενο σκουπιδι και εχει πεθανει για μενα και δεν σηκωνω κουβεντα. Ετσι γιατι ειμαι πενταχρονο fanboy του Black Panther και του Spidey. Ολη την ωραημουν ετοιμος να σηκωθω και να αρχιζω να φωναζω απο χαρα και εκστασιασμο. Δεν εχω να αναφερω κατι αρνητικο περα απ το γεγονος οτι δεν ηταν αρκετα μεγαλο σε διαρκεια. Νιωθω εθισμενος και θελω τη δοση Marvel τωρα. Οχι τωρα. Ουτε καν τωρα. ΤΩΡΑ!! Παμε μονο HYPE για Doctor Strange, Spider-Man: Homecoming και Black Panther! ΠΕΤΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!


Δικη μου βαθμολογια, ∞/10


Συνεχίζουμε την παράδοση και επανερχόμαστε δυναμικά μεεεεεεεεεεεεεε Agge εκεί.  Ba-Dum-Tss.  Πέρασε λίγος καιρός αλλά δεν χάσαμε το (γκούχου γκούχου) συγγραφικό μας
ταλέντο.  Captain America: Civil War λοιπόν, τι να πούμε τα λόγια είναι περιττά. Για άλλη μια φορά το MCU μας αφήνει  σαν γυναίκες μετά από 2.30 ώρες μασάζ στο G-Spot μας,  με τα μάτια γυρισμένα στον εγκέφαλο από οργασμό.  Ας αφήσουμε λίγο τις αισχρολογίες και ας μπούμε στο θέμα.  Την ιστορία δεν θα ήθελα να την spoilάρω σε κάποιον που δεν την έχει δει, οπότε θα παρουσιάσω την υπόθεση περιληπτικά.  Οι Avengers μετά από τα γεγονότα των προηγούμενων ταινιών χάνουν την εμπιστοσύνη του κόσμου καθώς σπέρνουν την καταστροφή για να σώσουν την γη.  MOTHERFUCKERS SORRY ΚΙΟΛΑΣ.  Τέλος πάντων, με αφορμή ενός σκηνικού τα Ηνωμένα Έθνη αποφασίζουν από εδώ και πέρα να ελέγχουν τους σούπερ-ήρωες. Αυτό φέρνει σε διαφωνία τους πρωταγωνιστές μας  και οδηγούμαστε σε γαμάτες μάχες με γαμάτα εφέ και γαμάτους διαλόγους.  Zack Snyder σε γάμησαν εν ολίγοις οι Russo.  Στον ίδιο χρόνο έχουμε μία παράλληλη πλοκή η οποία οδηγεί όχι μόνο σε προσωρινή ανακωχή αλλά και στην τελική αναμέτρηση μεταξύ Iron Man και Captain America.  Το τέλος της ταινίας θα μπορούσες να το πεις και λίγο anticlimactic και χαζό αλλά who cares, η ταινία ήταν άψογη.

Βαθμολογάια 9/10. 
    




Hey eveyrone. MrTrollis εδω. Λειψαμε για περιπου εναν ολοκληρο μηνα αλλα τωρα ειμαστε πισω με μπολικο υλικο και ΤΙ ΥΛΙΚΟ?? Captain 'MURICA CIVIL WAR. Ανεμφισβητητα για μενα η καλυτερη ταινια σουπερ ηρωων που εχω δει φετος και ισως σ ολη μ τη ζωη. Ναι, τολμαω να την βαλω διπλα στο πρωτο Avengers (μια ταινια φαινομενο). Για την πλοκη δεν εχω να πω κατι παραπανω απ αυτα που ηδη εχουν γραφτει και δεν το θελω κιολας, γιατι παρα το γεγονος οτι εχουμε προειδοποιησει για spoilers δεν θα ηθελα να σβησω απο καποιον την αγωνια και την αναμονη να δει αυτη την ταινια σε ολο το μεγαλειο που προσφερει. Anyway προχωραω στην κριτικη και στις προσωπικες μου εντυπωσεις. Βασικα με αφησε αφωνο. Με αφησε με το συναισθημα που λιγες ταινιες μπορουν να καταφερουν να δημιουργησουν. Ηθελα να μπω επιτοπου στην επομενη προβολη και να την ξαναδω και το λεω αληθεια δεν θα λυπομουν στο ελαχιστο τα εξτρα  λεφτα που θα εδινα. Τι αλλο να πω. Τρομερες μαχες και ειδικα εφε. Μουσικη που με εκανε να  ανατριχιασω τοσο την πρωτη φορα  οσο και ολες τις υπολοιπες φορες που την  ακουσα μετα στο σπιτι. Οι ηδη γνωστοι ηρωες κρατηθηκαν στο υψος των προαδοκιων και ομολογω οτι τις ξεπερασαν. Ειδαμε εναν διαφορετικο, πιο συναισθηματικο και σκοτεινο Tony Stark που δεν ηταν μονιμως ο ατακαδωρος. Αντιθετως εδειξε πιο ανθρωπινη πλευρα και σε εκανε να την νιωσεις . Αυτον τον πονο και τη στεναχωρια που τον διακατηχαν. Οι καινουριοι χαρακτηρες τωρα. Παρα πολυ καλος χειρισμος. Εισαχθηκαν σωστα και αφιερωθηκε οσος χρονος χρεαζοταν στον καθενα. Ο ενας ηταν πιο μοναδικος απ τον αλλο και η Marvel απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο καλα ξερει να χειριζεται το casting. Το πιο λαμπρο αστρο αυτων, η επιλογη του Tom Holland για Spiderman ο οποιος ταιριαξε γαντι  ηλικιακα και το καλυτερο... ως προς την φωνη. Ανυπομωνω να δω την solo ταινια του. Αυτα απο μενα. Οσοι δεν την εχετε δει πραγματικα χανετε. Σταματηστε οτι κανετε και τρεξτε στο σινεμα. Απο την αλλη, οσοι την ειδατε νιωθετε την ηδονη και πιστευω περιμενετε πως και πως την επομενη ταινια του απιθανου αυτου συμπαντος της Marvel.

Βαθμολογια: 9.5/10





 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015. Geeklypuff
Blogger Templates